reserveren
info@restaurantpopelier.be 0477 18 19 51

Suggesties

Vol smaakambitie

Voorgerechten

Gravad lax met burrata

Kroketje van hoeve-ei

Buikspek met geitenkaas en honing

Gegrilde gamba’s met watermeloen

Gerookte prei met parmezaan en wagyu

Gegrilde koningskrab

Rundscarpaccio van Wagyu

Rundscarpaccio van Holstein

Huisgemaakte garnaalkroketten

Huisgemaakte kaaskroketten

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes

Mini hamburger

Balletjes in tomatensaus

Mals stukje rundsvlees

Kaas- of garnaalkroketjes

Hoofdgerechten

Dorade gegrild op de Mibrasa

Kreeft

Kabeljauw

Steak tartaar

Saltimbocca à la Romana

Filet pur Simmental
– saus naar keuze

Belgisch Wit-Blauw
– saus naar keuze

Rib-Eye Black Angus
– saus naar keuze

Côte à l’os
Rib-Eye Black Angus – 2pers.

Overigen

Aardappelen

verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in Wagyusmout en fijne kruiden

Sauzen

Peperroom, champignonroom, béarnaise, roquefort, kruidenboter

Gerijpt vlees

Holstein
Nederland – 4 weken gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

Simmental
Zwitserland – 4 weken gerijpt – donkere kleur – gemarmerd

West-Vlaams Rood
België – 3 weken gerijpt – mooie kleur – gemarmerd – polderweiden

Limousin
Frankrijk – 4 weken gerijpt – bergweiden – sappig

Wagyu
Frankrijk – 4 weken gerijpt – hoge marmering – uiterst mals – unieke smaak

Rubia Galega
Spanje – 4 weken gerijpt – gevoederd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Hereford
Engeland – 4 weken gerijpt – sterk dooraderd – hout

Nagerechten

Dame Blanche

Crème brûlée

Café Glacé

Moelleux met vanille ijs

Rood fruit met meringue

Assortiment van fruitsorbet

Frisse sabayon met abrikoos