reserveren
info@restaurantpopelier.be 0477 18 19 51

Suggesties

Vol smaakambitie

Voorgerechten

Winters slaatje met eendenborst

Langoustines

Ravioli van kreeft

Ganzenlever met peperkoek

Sint-Jakobsnootjes met zwarte pens

Gegrilde koningskrab

Rundscarpaccio van Wagyu

Rundscarpaccio van Holstein

Huisgemaakte garnaalkroketten

Huisgemaakte kaaskroketten

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes

Mini hamburger

Balletjes in tomatensaus

Mals stukje rundsvlees

Kaas- of garnaalkroketjes

Hoofdgerechten

Griet met polderaardappelen en wintertruffel

Kreeft Thermidor

Simmental Burger

Kalfszwezerik versus parelhoen

Hertenfilet

Filet pur Simmental
– saus naar keuze

Belgisch Wit-Blauw
– saus naar keuze

Rib-Eye Black Angus
– saus naar keuze

Côte à l’os
Rib-Eye Black Angus – 2pers.

Overigen

Aardappelen

verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in Wagyusmout en fijne kruiden

Sauzen

Peperroom, champignonroom, béarnaise, roquefort, kruidenboter

Gerijpt vlees

Holstein
Nederland – 4 weken gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

Simmental
Zwitserland – 4 weken gerijpt – donkere kleur – gemarmerd

West-Vlaams Rood
België – 3 weken gerijpt – mooie kleur – gemarmerd – polderweiden

Limousin
Frankrijk – 4 weken gerijpt – bergweiden – sappig

Wagyu
Frankrijk – 4 weken gerijpt – hoge marmering – uiterst mals – unieke smaak

Rubia Galega
Spanje – 4 weken gerijpt – gevoederd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Hereford
Engeland – 4 weken gerijpt – sterk dooraderd – hout

Nagerechten

Dame Blanche

Crème brûlée

Café Glacé

Moelleux met vanille ijs

Peer Popelier

Assortiment van fruitsorbet

Kaasbordje