reserveren
info@restaurantpopelier.be 0477 18 19 51

Restaurant Popelier

Vol smaakambitie

Pure

Vleesgerechten

Popelier is een vlees & wijn-restaurant in het landelijke Gooik, parel van het Pajottenland. Op 9 juli 2016 openden onze deuren.

Het keukenteam van Steven Groeninck reserveert een genereus deel van de menukaart voor pure vleesgerechten. Een aanbod gerijpt vlees van verschillende rassen, elk met hun specifieke smaak en eigen verhaal, wordt het intrigerende uithangbord van dit restaurant.

Black Angus (Schotland), Wagyu (Frankrijk), Rubia Gallega (Spanje), Holstein (Nederland), Simmental (Zwitserland), West-Vlaams rood (België) en wat de kwaliteitsmarkt verder te bieden heeft. Popelier serveert alleen het smaakvolste beste.

Een unieke houtskooloven – Mibrasa® – die alle goede eigenschappen van zowel grill als barbecue combineert, preserveert de vakkundig verkregen kwaliteit van het vlees tot op uw bord.

Voor wie niet tot het ras van de carnivoren behoort, heeft Popelier een aanbod seizoensgebonden visgrillades aangevuld met verse groenten en kruiden uit eigen tuin.

Verrassende

kwaliteitswijnen

Yanick Dehandschutter van Ydwine, Sommelier van het jaar 2015, is de vakkundige samensteller van de geweldige wijnkaart die we onze gasten kunnen voorleggen.

Die kaart van verrassende en klassieke kwaliteitswijnen maakt het Meat & Wine-concept van Popelier helemaal waar.

Popelier kan tot honderd gasten verwennen in zijn restaurant en tijdens de zomermaanden biedt het verwarmd en overdekt terras plaats aan nog eens honderd gastronomen.

De uitzonderlijke locatie, de originele inrichting, de ruime parking, de fantastisch uitgeruste keuken en natuurlijk het heerlijke vlees en de grootse wijnen, maken van Popelier een uniek restaurant in de wijde omgeving.

Restaurant Popelier – the place to discover.

FullSizeRender
FullSizeRender (2)
FullSizeRender (1)