Pure Vleesgerechten

Restaurant Popelier

Popelier is een vlees- & wijn restaurant in het landelijke Gooik, parel van het Pajottenland. Op 9 juli 2016 openden onze deuren.

Het keukenteam van Fréderic Olivier reserveert een genereus deel van de menukaart voor pure vleesgerechten. Een aanbod gerijpt vlees van verschillende rassen, elk met hun specifieke smaak en eigen verhaal, wordt het intrigerende uithangbord van dit restaurant.

Black Angus (Schotland), Wagyu (Frankrijk), Rubia Gallega (Spanje), Holstein (Nederland), Simmental (Zwitserland), West-Vlaams rood (België) en wat de kwaliteitsmarkt verder te bieden heeft. Popelier serveert alleen het smaakvolste beste.

Een unieke houtskooloven – Mibrasa® – die alle goede eigenschappen van zowel grill als barbecue combineert, preserveert de vakkundig verkregen kwaliteit van het vlees tot op uw bord.

Voor wie niet tot het ras van de carnivoren behoort, heeft Popelier een aanbod seizoensgebonden visgrillades aangevuld met verse groenten en kruiden uit eigen tuin.

 

Honden niet toegelaten.