logo3-wit.png

Traditional Take Away

Zaterdag 27 februari 2021

Wat is er nu lekkerder dan eten uit grootmoeders keuken? We gaan weer voor een heerlijke klassieker, namelijk vol-au-vent, een specialiteit van onze chef. 

Bekijk ook zeker onze overige à la carte gerechten

Bestellen is mogelijk tot vrijdag 26/02 21u om af te halen zaterdag 27/02 tussen 13u en 16u.

! Opgelet want we beperken het aantal tot 300 porties dus aarzel niet om te bestellen !

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Geroosterd buikspek (Dierendonck)

zoete aardappel / groene kool / porto-kaneelsaus

Vol-au-vent 'grand-mère'

Vidé

Rijstpap

€15,00

€23,00

€6,00

Wij geven de vol-au-vent mee in een mooi porseleinen cocotte'je waarvoor we €5 waarborg per portie vragen. Dit wordt volledig terugbetaald bij teruggave. U kan er uiteraard ook voor kiezen het porselein thuis te houden om er zelf mee te koken.

Volg ons op social media of schrijf je in op onze nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram

Restaurant Popelier

Popelierenstraat 8

1755 Gooik

0477 18 19 51

info@restaurantpopelier.be

BE 0543.662.828

Openingsuren

Maandag: van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Vrijdag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Zaterdag: Van 18u30 tot 21u30

Zondag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Created by Restaurant Popelier. All rights reserved