top of page

FOOD

TAPAS
JAMON IBERICO                   
GELAKT BUIKSPEK
NOBASHI GARNALEN

SHORTRIBS SLOWCOOKED
SARDINES MILLESIME 2020
OESTERS "ZEEUWSE CREUSE HK46"
GAMBA à LA BRASA & PADRON
€28
€ 16

€ 15
€ 18
€ 15
€ 3,5 /STUK
€20
VOORGERECHT
€ 20/ € 23
€ 27
€ 28
€ 23


 
POP'S KAAS/GARNAALKROKETTEN                     
1/2 KREEFT MIBRASA (PER 2 PERS.)
CARPACCIO WAGYU 

BURRATA
(Tomaat - Basilicum)
HOOFDGERECHT
PAARDENFILET

FILET PUR SIMMENTHAL
RIB-EYE BLACK ANGUS
TAGLIATA PLUMA IBERICO
KLASSIEKE TARTAAR



 
€ 36

€ 45
€ 38

€ 40
€ 32


 
DUNNE LENDE ( 1 PERS.)
GERIJPT
TXOGITXU
SIMMENTAL

NOIR BALTIQUE

WAGYU A5 dunne lende
€ 46
€ 48
€ 49


€ 25/ 50 GR.
COTE A L'OS ( PER 2 PERS.)
COTE A L'OS ( PER 1 PERS.)
PORTERHOUSE OEDSLACH BY DIERENDONCK
FRISONA 500 GR
€ 54
€ 52
NIET-GERIJPT
BELGISCH WIT-BLAUW
WEST-VLAAMS ROOD
€ 43/PERS.
€ 47/PERS.
GERIJPT
BERUGI
TXOGITXU
OEDSLACH BY DIERENDONCK
€ 58/PERS.
€ 55/PERS.
€ 65/PERS.
BIJGERECHTEN
AARDAPPELGERECHTEN
 
VERSE FRIETJES
GEPOFTE ZOETE AARDAPPEL

KRIELAARDAPPELEN 
VERSE KROKETJES ( 5 ST.)
 
incl.
€ 2,00
€ 2,00
€ 3,00


 
SAUZEN (SUPPLEMENT)
PEPERROOM
CHAMPIGNONSAUS
BEARNAISE
€ 4
€ 4
€ 4

 
SALADES
MIXED SALADE (INBEGREPEN)
WITLOOFSALADE
TOMATENSALADE

€ 4
€ 4

 
VISGERECHTEN
PLATEAU DE SOLETTES
KREEFT MIBRASA

GEGRILDE DORADE
 
€ 42
€ 52
€ 38

 
KIDS
BALLETJES IN TOMATENSAUS
KIP MIBRASA
MALS STUK RUNDSVLEES
€ 16
€ 18
€ 20
 
DESSERT
CREME BRULEE
ASSORTIMENT FRUITSOR
BET
COUPE FRAISES
COLONEL 
DAME BLANCHE

MOELLEUX
 
€ 11
€ 9
€ 14
€ 13
€ 12
€ 15

 
  • Facebook
  • Instagram

© 2024 Created by Restaurant Popelier. All rights reserved

bottom of page