top of page

FOOD

TAPAS
JAMON IBERICO                   
GELAKT BUIKSPEK
NOBASHI GARNALEN

SCAMPI DIABOLIQUE
SINT-JAKOBSNOOT
OESTERS "ZEEUWSE CREUSE HK46"
TERRINE FOIE GRAS
€28
€ 16

€ 15
€ 18
€ 5 /STUK
€ 3,5 /STUK
€19
VOORGERECHT
€ 19/ € 23
€ 27
€ 28
€ 32


 
POP'S KAAS/GARNAALKROKETTEN                     
1/2 KREEFT MIBRASA (PER 2 PERS.)
CARPACCIO WAGYU 

ASPERGES AAA 
(Cecina de buey - mousseline)
HOOFDGERECHT
PAARDENFILET

FILET PUR SIMMENTHAL
RIB-EYE BLACK ANGUS

TAGLIATA PLUMA IBERICO


 
€ 36

€ 43
€ 37


€ 40


 
DUNNE LENDE ( 1 PERS.)
GERIJPT
TXOGITXU
SIMMENTAL

NOIR BALTIQUE

WAGYU RIBEYE CAP A5
€ 46
€ 48
€ 49


€ 70/ 250 GR.
COTE A L'OS ( PER 2 PERS.)
COTE A L'OS ( PER 1 PERS.)
PORTERHOUSE OEDSLACH BY DIERENDONCK
LA REINA 500 GR
€ 54
€ 52
NIET-GERIJPT
ANGUS "GRAND CRU"
€ 45/PERS.
GERIJPT
BERUGI
TXOGITXU
OEDSLACH BY DIERENDONCK
€ 58/PERS.
€ 55/PERS.
€ 65/PERS.
BIJGERECHTEN
AARDAPPELGERECHTEN
 
VERSE FRIETJES
GEPOFTE ZOETE AARDAPPEL

KRIELAARDAPPELEN 
VERSE KROKETJES ( 5 ST.)
 
incl.
€ 2,00
€ 2,00
€ 3,00


 
SAUZEN (SUPPLEMENT)
PEPERROOM
CHAMPIGNONSAUS
BEARNAISE
€ 4
€ 4
€ 4

 
SALADES
MIXED SALADE (INBEGREPEN)
WITLOOFSALADE
TOMATENSALADE

€ 4
€ 4

 
VISGERECHTEN
PLATEAU DE SOLETTES
KREEFT MIBRASA

GEGRILDE DORADE
 
€ 42
€ 52
€ 38

 
KIDS
BALLETJES IN TOMATENSAUS
KIP MIBRASA
MALS STUK RUNDSVLEES
€ 16
€ 18
€ 20
 
DESSERT
CREME BRULEE
ASSORTIMENT FRUITSOR
BET
COUPE BRESILIENNE
COLONEL "BELVEDERE"
DAME BLANCHE

MOELLEUX
 
€ 11
€ 9
€ 9
€ 13
€ 12
€ 15

 
  • Facebook
  • Instagram

© 2024 Created by Restaurant Popelier. All rights reserved

bottom of page