Menu

Tapas

Hambordje - €21

Gelakt buikspek - €13

Cervela Sambal - €10

Kabeljauwchips met verse tartaar - €18

Witte worst mibrasa - €11

Chilli con carne - €11

Patatas Bravas - €8

Gerookte zalm - €15

Gegrilde gamba's - €17

Voorgerechten

1/2 kreeft op de Mibrasa - € 25 (per 2)

Op hout gerookte zalm - €21

Rundscarpaccio Wagyu - €22

Prei Mibrasa - €21

(Parmezaan / Gedroogde entrecote)

POP'S Kroketten (2 Stuks)

  • Kaas - €17

  • Garnaal - €19

  • Vol au vent - €18

Hoofdgerechten

Vlees

Klassieke tartaar - €22

Italiaanse tartaar- €22

Dunne lende (Per persoon)

Niet gerijpt

Filet pur simmental - € 32

 

Belgisch Wit-Blauw - € 27

Rib-Eye Black Angus - € 30

Gerijpt

Holstein - € 40

Nederland – 4w gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

 

Simmental - € 43

Zwitserland – 4w gerijpt – Donkere kleur – gemarmerd

 

West-Vlaams Rood - € 45

België – 3w gerijpt – mooie kleur – gemarmerd –

Polderweide

 

Limousin - € 45

Frankrijk – 4w gerijpt – Bergweiden – Sappig

 

Rubia Galega - € 60

Spanje – 4w gerijpt – gevoerderd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Côte à l’os (Per 2 personen)

Niet gerijpt

Black Angus - € 42/p

Simmenthal - €45/p

Gerijpt 

Holstein- 6w gerijpt - € 52/p

Freygaard - 4w gerijpt - €51/p

Oedslach - 6w gerijpt - €53/p

Prussian Black - 5w gerijpt - € 53/p


 

Overigen

Aardappelen (inclusief)

Verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in wagyusmout en fijne kruiden.

Koude groeten (inclusief)

 

Warme groenten - € 3

 

Sauzen - € 3

Peperroom, Champignonroom, Béarnaise, Roquefort en Kruidenboter

Vis

 

Zeetong meunière - €39

Kreeft op de Mibrasa - € 49

Kabeljauw - €32

 

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes - € 14

Balletjes in tomatensaus - € 15

Mals stukje rundsvlees - € 16

Kaas- of garnaalkroketjes - €8 / €9

 

Nagerechten

Assortiment van fruitsorbet - € 9

Crème Brûlée - €9

Kaasplankje - €13

Dame blanche - € 9

 

Duo van chocolademousse - €9