logo3-wit.png

Menu

Tapas

Hambordje: Italiaanse / Spaanse ham - €20

"Chips" van Pladijs / Tartaarsaus - €18

Voorgerechten

1/2 kreeft op de Mibrasa - € 25 (per 2)

Slaatje van lauwe geitenkaas, gerookte zalm - € 18

Gebakken Ganzenlever - € 23

(aardpeer / witloof / vijgen)

Terrine van Hert - €21

(ui / veenbessen)

Rundscarpaccio van Wagyu - € 23

Rundscarpaccio van Holstein - € 21

Huisgemaakte garnaalkroketten - € 19

Huisgemaakte kaaskroketten - € 17

Huisgemaakte mosselkroketten / Curry Dip - €16

Hoofdgerechten

Vlees

Filet pur simmental - € 32

- Saus naar keuze

 

Belgisch Wit-Blauw - € 26

- Saus naar keuze

Rib-Eye Black Angus - € 30

- Saus naar keuze

Côte à l’os (2p.)

- Black Angus – Niet gerijpt - € 42/p

- Aubrac- 6w gerijpt - € 51/p

- Holstein- 6w gerijpt - € 52/p

- Charolais - 5w gerijpt - € 55/p

Iberico Varkenscarré - €26

(knolselder / wintergroenten / sjalottensaus)

Gerijpt Vlees

Holstein - € 40

Nederland – 4w gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

 

Simmental - € 43

Zwitserland – 4w gerijpt – Donkere kleur – gemarmerd

 

West-Vlaams Rood - € 45

België – 3w gerijpt – mooie kleur – gemarmerd – Polderweide

 

Limousin - € 45

Frankrijk – 4w gerijpt – Bergweiden – Sappig

 

Wagyu - € 110

Frankrijk – 4w gerijpt – Hoge marmering – uiterst mals – unieke smaak

 

Rubia Galega - € 60

Spanje – 4w gerijpt – gevoerderd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

 

Hereford - € 48

Engeland – 4w gerijpt – Sterk dooraderd – Hout
 

Overigen

Aardappelen

Verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in wagyusmout en fijne kruiden.

 

Sauzen - € 3

Peperroom, Champignonroom, Béarnaise, Roquefort en Kruidenboter

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes - € 14

Mini hamburger - € 16

Balletjes in tomatensaus - € 15

Mals stukje rundsvlees - € 16

Kaas- of garnaalkroketjes - €8 / €9

 

Vis

 

Gegrilde Dorade - €28 

(butternut / champignons)

Kreeft op de Mibrasa - € 48

Gebakken Kabeljauwhaasje - €32

(snijbiet / ratte aardappelen / wittewijnsaus)

 

Nagerechten

Assortiment van fruitsorbet - € 9

Crème Brûlée - € 8

Moelleux met hoeve ijs - €12

Hoeve ijs met chocoladesaus - € 9

 

Hoeve ijs met advocaat - € 10

Hoeve ijs met amarena kers - € 10

Restaurant Popelier

Popelierenstraat 8

1755 Gooik

0477 18 19 51

info@restaurantpopelier.be

BE 0543.662.828

Openingsuren

Maandag: van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Vrijdag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

Zaterdag: Van 18u30 tot 21u30

Zondag: Van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 21u30

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Created by Restaurant Popelier. All rights reserved