Menu

Tapas

Iberico bellota ham - € 28

Secreto ham 07 - € 21

Gelakt buikspek - €13

Kabeljauwchips met verse tartaar - €18

Boudin Blanc - €11

Croque l'italienne - € 15

Nobashi garnalen - € 15​

Vleeskroketjes (Marbré de boeuf) - € 12

Oesters - € 3 / stuk ​

Foccacia tête de moine - € 18

Tonijn tataki - € 18

Voorgerechten

1/2 kreeft op de Mibrasa - € 29 (per 2)

 

Rundscarpaccio Wagyu - €22

Burrata - € 19

(Gerookte Holstein -  gegrilde watermeloen)

Risotto op Spaanse wijze - € 22

( Met gegrilde gamba's)

POP'S Kroketten (2 Stuks)

  • Kaas - €17

  • Garnaal - €19

  • Mossel - € 18

Hoofdgerechten

Vlees

Italiaanse tartaar - € 26

Tagliata Pluma Iberico - € 32

 

Dunne lende (Per persoon)

Niet gerijpt

Filet pur simmental - € 41

Rib-Eye Black Angus - € 32

Gerijpt

Simmenthal - € 42

Zwitserland – 4w gerijpt – Donkere kleur – gemarmerd

 

Holstein - € 43

Nederland – 4w gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

 

West-Vlaams Rood - € 45

België – 3w gerijpt – mooie kleur – gemarmerd –

Polderweide

 

Salers - € 45

Frankrijk – 4w gerijpt – vlees & melkkoe – zeer smaakvol

Oedslach - € 49

België en Nederland - 8 weken gerijpt - mals 

 

Rubia Gallega - € 60

Spanje – 4w gerijpt – gevoerderd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Côte à l’os (Per 2 personen)

Niet gerijpt

Black Angus - € 40/p

Simmenthal - €45/p

Gerijpt 

West-Vlaams Rood - 4w gerijpt - €55/p

Hereford - 4 w gerijpt - € 59/p

Oedslach - 6w gerijpt - €62/p

Rubia Gallega - €65/p

Prussian Black - € 86/p


 

Overigen

Aardappelen (inclusief)

Verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in wagyusmout en fijne kruiden.

Koude groenten (inclusief)

 

Warme groenten - € 4

Roma tomaten salade - € 3

Witloof & veldsalade met hazelnootjes - € 4

Sperziebonen met pijnboompitdressing - € 3

 

Sauzen - € 3

Peperroom, Champignonroom, Béarnaise, Roquefort en Kruidenboter

Vis

 

Zeetong meunière - €45

Kreeft op de Mibrasa - € 57

Kabeljauw in parmezaankorst - € 32

(puree met olijven)

 

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes - € 14

Balletjes in tomatensaus - € 15

Mals stukje rundsvlees - € 16

Kaas- of garnaalkroketjes - €8 / €9

 

Nagerechten

Tiramisu Speculoos - € 11

Crème Brûlée - €9

Kaasplankje - €13

Dame blanche - € 9

 

Assortiment Fruitsorbet - € 9

Fraises au poivre noir - € 12