Menu

Tapas

Hambordje - €21

Gelakt buikspek - €13

Kabeljauwchips met verse tartaar - €18

Witte worst mibrasa - €11

Bloedpens - € 13

Gerookte zalm - €15

Ribbekes BBQ - €15

Gegrilde gamba's - €17

Zalm Gravad Lax - € 15

Bouchotmosseltjes met Tikka Masala - € 15

Voorgerechten

1/2 kreeft op de Mibrasa - € 29 (per 2)

 

Rundscarpaccio Wagyu - €22

Zwaardviscarpaccio - € 21

(Truffelolie / kalamata olijven)

Handgesneden tartaar van gerijpte Holstein met zwarte truffel - € 23

(10gr. Royal Belgian Caviar + €23)

Risotto boschampignons - € 23

(Wilde eendenfilet / portosaus)

Hoeve-ei

(ui/aardappel/secreto)

POP'S Kroketten (2 Stuks)

  • Kaas - €17

  • Garnaal - €19

  • Mossel - € 18

Hoofdgerechten

Vlees

Hertenfilet -  € 32

(aardpeer/witloof/speculaassaus/pommes dauphine)

Dunne lende (Per persoon)

Niet gerijpt

Filet pur simmental - € 32

 

Belgisch Wit-Blauw - € 27

Rib-Eye Black Angus - € 30

Gerijpt

Holstein - € 42

Nederland – 4w gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

 

Simmental - € 43

Zwitserland – 4w gerijpt – Donkere kleur – gemarmerd

 

West-Vlaams Rood - € 45

België – 3w gerijpt – mooie kleur – gemarmerd –

Polderweide

 

Charolais - € 45

Frankrijk – 4w gerijpt – Bergweiden – Sappig

 

Rubia Gallega - € 60

Spanje – 4w gerijpt – gevoerderd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Côte à l’os (Per 2 personen)

Niet gerijpt

Black Angus - € 42/p

Simmenthal - €45/p

Gerijpt 

Normande- 4w gerijpt - € 54/p

Limousin - 4w gerijpt - €55/p

Oedslach - 6w gerijpt - €65/p

Prussian Black - 5w gerijpt - €62/p

Hereford - 4 w gerijpt - € 59/p


 

Overigen

Aardappelen (inclusief)

Verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in wagyusmout en fijne kruiden.

Koude groenten (inclusief)

 

Warme groenten - € 3

Roma tomaten salade - € 3

Witloof & veldsalade met hazelnootjes - € 3

Sperziebonen met pijnboompitdressing - € 3

 

Sauzen - € 3

Peperroom, Champignonroom, Béarnaise, Roquefort en Kruidenboter

Vis

 

Zeetong meunière - €45

Kreeft op de Mibrasa - € 57

Kabeljauwhaasje - €32

(prei/garnalen/mousseline van witte Hoegaarden)

 

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes - € 14

Balletjes in tomatensaus - € 15

Mals stukje rundsvlees - € 16

Kaas- of garnaalkroketjes - €8 / €9

 

Nagerechten

Tiramisu Speculoos - € 11

Crème Brûlée - €9

Kaasplankje - €13

Dame blanche - € 9

 

Assortiment Fruitsorbet - € 9