Menu

Tapas

Iberico bellota ham - € 28

Paté van de dag - € 16

( Brioche - ajuinconfituur )

Gelakt buikspek - €13

Kabeljauwchips met verse tartaar - €18

Boudin Blanc - €11

Calamari fritti- € 15​

Vleeskroketjes (Marbré de boeuf) - € 12

Maïswafel - € 14

( Zalm - Gorgonzola )

 

Patatas bravas - € 12

Chicken wings- € 15

Voorgerechten

1/2 kreeft op de Mibrasa - € 29 (per 2)

 

Rundscarpaccio Wagyu - €22

Zeebaars ceviche - € 22

( Chimichurri - red meat radijs)

Zwezerik - € 23

( Ei - butternut - prei - vermout )

Coquille - € 25

( Foie gras - groene kool - pastinaak )

POP'S Kroketten (2 Stuks)

  • Kaas - €17

  • Garnaal - €19

  • Mossel - € 18

Hoofdgerechten

Vlees

IRode patrijs - € 55

( Pommes dauphine - fine champagne ) 

Magret de canard - € 30

( Witloof - Luikse siroop )

 

Dunne lende (Per persoon)

Niet gerijpt

Filet pur simmental - € 41

Rib-Eye Black Angus - € 32

Gerijpt

Noire Baltique - € 42

Polen – 5w gerijpt – Donkere kleur – gemarmerd

 

Holstein - € 43

Nederland – 4w gerijpt – melkkoe – zeer smaakvol

 

West-Vlaams Rood - € 45

België – 3w gerijpt – mooie kleur – gemarmerd –

Polderweide

 

Freygaard - € 52

Finland – 5w gerijpt – zacht vlees – vetlaag - gemarmerd

Oedslach - € 49

België en Nederland - 8 weken gerijpt - mals 

 

Rubia Gallega - € 60

Spanje – 4w gerijpt – gevoerderd met gras, klaver, kruiden – zeer mals

Côte à l’os (Per 2 personen)

Niet gerijpt

Black Angus - € 40/p

Simmenthal - €45/p

Gerijpt 

Frisona "Dark red" - 4w gerijpt - €52/p

West-Vlaams Rood - 4w gerijpt - €55/p

Holstein - 5w gerijpt - €58/p

Oedslach - 6w gerijpt - €62/p

Sashi- 4w gerijpt - € 60/p


 

Overigen

Aardappelen (inclusief)

Verse frietjes, gepofte aardappel op zeezout en kruidenroom, aardappelblokjes in wagyusmout en fijne kruiden, gratin dauphinois.

Koude groenten (inclusief)

 

Warme groenten - € 4

Roma tomaten salade - € 3

Asperges / straciatella - € 4

Warme prei- € 3

 

Sauzen - € 3

Peperroom, Champignonroom, Béarnaise, Roquefort en Kruidenboter

Vis

 

Zeetong meunière - €45

Kreeft op de Mibrasa - € 57

Tarbot - € 39

( Zeekraal - mousseline - puree )

 

Kinderen

Hoeve kip met appelmoes - € 14

Balletjes in tomatensaus - € 15

Mals stukje rundsvlees - € 16

Kaas- of garnaalkroketjes - €8 / €9

 

Nagerechten

Chocolade moelleux- € 12

Crème Brûlée - €9

Kaasplankje - €13

Dame blanche - € 9

 

Assortiment Fruitsorbet - € 9

Banaan mibrasa - € 9