top of page
Y-0008.jpg

SAFFELBERGBOX

wijngids.jpeg

Gault&Millau Belgische wijngids

Gault&Millau heeft voor de allereerste keer de Belgische wijngids voorgesteld. In de gids staan de beste Belgische wijnen van de beste Belgische wijndomeinen. 82 kwaliteitsvolle domeinen komen erin voor waarbij 172 wijnen in detail aan bod komen waaronder onze eigen Souvignier gris 2021. 

! De Saffelberg Souvignier Gris werd  door de jury verkozen tot coup de coeur samen met 41 andere wijnen !

IMG_8256_edited.jpg

Souvignier gris
Coup de coeur 2023 

Onze laureaat, de witte wijn welke verbazend genoeg een link heeft met Cabernet Sauvignon. Zijn aroma's zijn discreet. De Souvignier gris heeft een volle aanzet, stevig gestructureerd en verfrissende afdronk. Kan ideaal gedronken worden bij een klassieker zoals paling in het groen.

Bestellen?

Naar aanleiding van de mooie vermelding van wijndomein Saffelberg in de nieuwe Gault & Millau Wijngids en het behalen van een "coup de coeur" met onze Souvignier Gris 2021 besloten we een speciale box te maken met onze laureaat.

De Saffelberg Box zal beperkt beschikbaar zijn aangezien de resterende voorraad van de Souvignier Gris 2021 zeer klein is. De box zal 2 flessen van deze wijn bevatten in een mooie verpakking die ook ideaal is als geschenk. 

Bestelformulier

bottom of page